Behandlinger

Book en tid


BehandlingerMassage af gravide

Har du problemer eller spænding i forbindelse med din graviditet kan massage være en god løsning.

Jeg tager udgangspunkt i dit problem og prøver med en blid massageform i første omgang, for at se om det hjælper, da man skal tage forsigtig fat når man er gravid. Så du vil ikke opleve at jeg masserer hårdt den første gang.

Efter et par gange taler vi om hvordan det er gået ,og jeg ligger stor vægt på en dialog mellem dig og mig . Da ikke alle gravide har de samme problem.

Massagen er god til bækkenløsning, problemer med iskias , væskeophobning i benene samt problemer med lænden. Samt spændingshovedpine i de første måneder af graviditeten.

Jeg har stor erfaring med massage af gravide.

Hvad er babymassage

Babymassage er en blid form for massage. Man kan massere babyer der er helt nyfødte.

Babymassage er en dejlig samværsform, som giver en intens kontakt, hvor forældre og børn gennem berøring lærer hinanden at kende endnu bedre. Samtidig kan det være med til at styrke børnenes motorik, stimulere kredsløbet og samtidig virke beroligende på børnene.

Babymassage er med til at danne et godt grundlag for den motoriske udvikling.

Har du et barn der har svært ved at sove eller falde til ro, vil barnet have godt af at blive masseret. Det giver barnet en behagelig oplevelse og barnet falder ofte til ro bagefter.

Babymassage er godt mod kolik, søvn og mave problemer. Eller hvis du bare vil gøre noget godt for din baby/barn.

Men spørg endelig, hvis du er i tvivl om du skal give dit barn massage.

Babymassage kursus


Vil du lære at massere din baby og dermed gøre noget godt for dit barn, så tilbyder jeg Kursus i Babymassage. Babymassage er en dejlig samværsform for begge forældre og baby.

Det er et kursus, hvor du lærer at give dit barn massage og få en god kropskontakt, lærer hvordan du øger barnet,s velvære og samtidig , selv får en god kropskontakt med din baby.

Babymassage er med til at danne et godt grundlag for den motoriske udvikling. Har du et barn der har svært ved at sove eller falde til ro, vil barnet have godt af at blive masseret. Det giver barnet en behagelig oplevelse og barnet falder ofte til ro bagefter.

Kurset vil indeholde :

- Babymassage på dit barn.
- Baby/børnemassageteknikker til senere og hjemmebrug.
- Lege til større børn med brug af massage.
- Gode råd til trivsel til de nyfødte .

Prisen er 250 for 1 gang. 675 for 3 gange.
Der kan være Max. 3 på holdet af gangen.
Kurset kører på en periode af 1- 3 uger , der undervises en gang om ugen .
Jeg afholder også gerne kurset i mødregrupper, men ring venligst herom .

Er du interesseret i at høre nærmere : Så ring eller kom forbi:
Al Idrætsmassage. Sk Sundhedscenter, Bækkeskovvej 4, 2665 Vallensbæk .

Tlf. 30 26 38 42
Hvad er fysiurgisk massage?Fysiurgisk massage er en massageform, hvor jeg arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader kan afhjælpes.

Fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for mig at tilpasse massagen til den enkelte klient og de eventuelle problemer klienten kunne have.

Massageformen afspænder og giver ro, den giver en bedre blodgennemstrømning, og udskiller affaldsstoffer, anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer og ikke mindst giver den en øget kropsbevidsthed.

Af gavnlige virkninger kan blandt andre nævnes følgende:

- Nedbryder affaldsstoffer
- Fjerner spændinger
- Modvirker stress
- Lindrer spændingshovedpine
- Smidiggør muskler og led
- Stimulerer blodcirkulationen, nerve- og lymfesystemet

Principielt kan alle modtage en god dybdegående fysiurgisk massage, dog er der enkelte tilfælde, hvor det frarådes at få massage.

Men du er altid velkommen til at kontakte mig inden du bestiller fysiurgisk massage.

SportsmassageHer får du en effektiv hård og dybdegående massage.

Sportsmassage er et godt valg til den, der dyrker sport på højt plan eller hvis Du bare dyrker motion på almindelig plan og er kommet til skade eller vil forebygge skader.

Sportsmassage har fokus på at skabe et godt flow i muskulaturen. Har du for eksempel syre eller ophobninger af affaldsstoffer i benene efter løb, eller anden sport, er det en god massageform .

Desuden kombinerer jeg sportsmassage med triggerpunkts massage. Du vil opleve, at det er en massage, der løsner godt op og er yderst effektiv.

Ved sportsmassage tages der godt fat, men ikke hårdere og dybere end at det altid er tilpasset dig og dine behov. Ved akutte skader skal der gå 48 timer inden jeg behandler dem.

Når man strækker og trækker i vævet, har det en god lindrende og smidiggørende effekt. Det er for eksempel rigtigt godt for fodboldspillere og løbere med meget stramme muskelsener.

Hvad kan sportsmassage generelt hjælpe dig med?

- Ophobning af affaldsstoffer i musklerne
-Ømme muskler og smerter
-Generel stivhed i muskulatur og led
-Sportsskader eller forebyggelse af skader.

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre nærmere om sportsmassage,inden du booker din tid.
 
Åbningstider


 
Mandag 10:00 - 18:00
Tirsdag 10:00 - 17:00
Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com